Carnavalssluiting 

Wegens carnaval zijn wij gesloten op maandag 12-02-2018 .

Gratis onderhoud!

Gratis onderhoud! 

GRATIS ONDERHOUDSCONTRACT  bij aanschaf van een Eurolook rolluik dat ook door Eurolook BV geïnstalleerd is. De duur van het onderhoudscontract is 5 jaar en geldt alleen voor levering en installatie in Nederland. Bijkomend voordeel is , dat de garantietermijn van het rolluik dan ook 5 jaar is in plaats van 2 jaar.

Deze aktie geld voor elk rolluik dat besteld word vanaf heden tot 31 juli 2018. Vraag naar de voorwaarden!

Wilt U meer weten? Bel of mail ons!

Nieuwe Dealer in België!

Nieuwe Dealer in België! 

Corne Rolluiken NV.

Al geruimere tijd werken Corne Rolluiken NV en Eurolook BV samen op de Belgische markt. Recent hebben wij besloten dat de markt beter bedient kan worden door een expert in rolluiken in de Belgische markt en onze keuze is gevallen op Corne Rolluiken NV uit Kerkhove.

Vanaf heden kunt U al uw (aan)vragen direct richten aan de heer P. Corne. Wij hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Eurolook, een milieubewuste keuze!

Eurolook, een milieubewuste keuze! 

Winkelafsluitingen!

Het Eurolook product leent zich uitsluitend voor het afsluiten van een winkel(ruimte). Het kiezen van een Eurolook rolluik is een milieubewuste keuze. Door zijn samenstelling heeft het een gegarandeerde lange levensduur en worden er garantieperiodes van 10 jaar afgegeven ( vraag naar de voorwaarden).

Daarnaast heeft het rolluik een doorzicht van tenminste 83% zodat de etalage en inrichting altijd zichtbaar blijft voor het langlopende publiek na sluitingstijd. Ook bemoeilijkt het insluipers, omdat de luiken hoog inbraakwerend zijn en insluipers altijd zichtbaar blijven...

Gevel 2016

Gevel 2016 

Gevel 2016.

Zie hier de nieuwste items op het gebied van geveltechniek.

Gevel online

 


$(function() { var eng = 'Taal: Engels'; $(".css-header-box .hidden-sm").append(eng); });